Over anonieme abonnementen

Je abonnement wordt als "anoniem" beschouwd als je in de App Store een abonnement voor de onbeperkte versie van Kaspersky VPN hebt gekocht terwijl je niet was ingelogd op je My Kaspersky-account of wanneer je geen My Kaspersky-account had. Een anoniem abonnement is gekoppeld aan je App Store-account, maar niet aan je My Kaspersky-account.

Je kunt je anonieme abonnement op elk gewenst moment koppelen aan je My Kaspersky-account. Nadat je op My Kaspersky bent ingelogd op het apparaat waarop je de onbeperkte versie van Kaspersky VPN gaat gebruiken, wordt je abonnement automatisch gekoppeld aan je My Kaspersky-account. Dit proces kan even duren en actieve VPN-sessies op je apparaat kunnen gestopt worden. Hierna kun je My Kaspersky gebruiken om je abonnement te beheren. Alle apparaten die dit abonnement gebruiken worden automatisch verbonden met je My Kaspersky-account. Je kunt ook je My Kaspersky-account gebruiken om je abonnement toe te passen op Kaspersky VPN op nieuwe apparaten (als het maximale aantal apparaten niet is bereikt).

Wanneer je een anoniem abonnement op Kaspersky VPN terugzet terwijl je ingelogd bent bij je My Kaspersky-account, wordt je abonnement ook automatisch gekoppeld aan je My Kaspersky-account. Alle apparaten die dit abonnement gebruiken worden er automatisch aan gekoppeld.

Opmerking: nadat je abonnement is gekoppeld aan je My Kaspersky-account, moet je al je automatisch gekoppelde apparaten op My Kaspersky bevestigen.

Je kunt het abonnement van My Kaspersky ontkoppelen door contact op te nemen met de Klantenondersteuning van Kaspersky.

Een anoniem abonnement van je apparaat ontkoppelen